Dirigenten

Anna Karina er uddannet pianist fra Det Kgl. Danske Musikkonservatorium med diplomeksamen i 1997. Inden da studerede Anna Karina Musikvidenskab på Kbh. Universitet, hvor hun bl.a. havde Musikledelse under Morten Schuldt-Jensen og Morten Topp.

Til daglig er Anna Karina kordirigent for flere kor, både klassiske og rytmiske, og underviser voksne og børn i klaver og sang på Odsherreds Dag- og Aftenskole. Tidligere har Anna Karina været klaverlærer og musiklærer på Refsnæsskolen, Institut for blinde og svagtseende børn og unge i Danmark. 

Siden fik Anna Karina stilling som organist i Rørvig Kirke og Lumsås Kirke og vikarierer nu på fast basis i Nykøbing Kirke.

Udover undervisning, kordirektion og koncerter er Anna Karina sangskriver og komponist, og udgav i 2015 sit debutalbum ANYWAY.

Anna Karina arbejder freelance med events og sangworkshops i privat regi, og underviser ad hoc på forskellige højskoler.

Har i en årrække bl.a. stået for Musiklinjen på Rørvig Folkehøjskole, Skolen for bevidsthedsudvikling. P.T. er hun tilknyttet Den Rytmiske Højskole og Vallekilde Højskole, hvor hun underviser på kurser i korsang.

Anna Karina fokuserer som dirigent bl.a. på, at arbejde professionelt med amatørsangere henimod højest mulige tekniske og musikalske niveau. At udvikle lydhørhed og skabe balance. At skabe fællesskab mellem sangerne gennem glæde over at være udøvende sammen i og om musikkens smukke univers.